lauantai 14. joulukuuta 2013

Lentokenttävierailu

Ajattelin vähän kertoa meidän lentokenttävierailusta, joka oli syyskuun lopussa ennen meidän Barcelonan matkaa.
Olimme Helsinki-Vantaa lentokentällä ja kiertelimme siellä Finavian henkilökunnan kanssa. He kertoivat meille lentokentän historiasta ja Finavian työtehtävistä sekä lentokentän työntekijöistä. Oli mielenkiintoista kuulla mitä kaikkea lentokentällä tehdään ja mitä Finavian työntekijät tekevät siellä. Kiertelimme ympäri lentokenttää ja menimme kansainväliselle puolelle, joten meidän piti mennä turvatarkastuksesta läpi myös. Kävimme kahdessa loungessa. En ollut ennen käynyt missään loungessa, joten se oli myös mielenkiintoista.
Ensimmäisessä loungessa oli erittäin kodikas tunnelma ja toinen lounge oli tarkoitettu varakkaimmille matkustajille. Siellä oli kauniin näköistä.

Kierroksen lopuksi menimme VIP- alueelle, jonne kaikki julkkikset tulevat lentokoneella. Siellä oli punainen matto. Meille kerrottiin että siellä on lähes joka päivä jotain julkkiksia. Aika usein sinne tulee eri valtioiden presidenttejä ja muita virkamiehiä. Myös kaikki tunnetut julkkikset jotka tulevat Suomeen, menevät sinne. Me menimme sinne Vip- alueelle bussilla.

Kierroksen jälkeen menimme vielä Hilton Airportissa käymään. Meillä oli meidän projektiin liittyviä esityksiä siellä. Hilton Airport näytti enemmän Hilton hotellilta kuin Kalastajantorppa ja se oli hienon näköinen sisältä. Se oli mukava päivä. Ei tarvinnut istua koulussa luennoilla, vaan saimme tutustua lentokenttään ja Hilton Airport hotelliin paremmin. 
Nyt meidän projekti on ohi ja pian meillä alkaa joululoma. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti